Kollektív tudat mátrix


Az élet legelején az alapvető kívánságaink megvalósítására törekszünk. Legyen egy szép otthonunk, szép világos, fényes, meleg amikor kint hideg van, hűvös amikor kint hőség van, legyen család, elég pénz. Ezek a gondolatok járnak a fejünkben.
Az élet kezdetén csak erről beszélgetünk, de ha már megvan az áhított szép ház, a komfort, kényelmes élet, család, és pénz, minden rendben van, és mi szomorkodik kezdünk. Miért nem tudunk repülni, szárnyalni, miért nem vagyunk szentek, miért nem a mennyországban élünk? Az egyszerűbben, korlátozottabban gondolkodók azon szomorkodnak, ők miért nem királyok, miért nem ismeri őket senki, vagy modern verzióban miért nem ők leghíresebb bloggerek.
Végül mindenki aki a csúcsra ér szomorkodik, kevesli amit elért.
Hogy valóra váltsuk a kívánságunkat, életcélunkat első lépésben konkrétan tudni kell mit akarunk. El kell képzelni. Második lépésben meg kell tanulnunk álmodni róla, hogy a saját tudat alattinkkal összekapcsoljuk. Harmadik lépésben le kell mondani mindenről, amit elképzeltünk. Ha nem mondunk le róla, a mátrix ellenáll. A mátrixból folyamatosan a csalódás, harag, reménytelenség, kudarc érzése, bőséges negatívumok származnak. Tele van kellemetlenséggel, mint a bolhás kutya bundája a bolhákkal.
Az ősi idők óta különböző mágiákat rituálékat alkalmaznak, szeretnék becsapni a sorsot, elkerülni a negatív életprogramokat. De a mágikus gyakorlatok legtöbbször egy bábjátékra hasonlítanak.
Negatív érzéseket gondolatokat képviselő bábok harcolnak a másik negatív gondolatokat érzéseket képviselő bábokkal. És hogy hogy nem, mindig azok a bábok nyernek, akik a bábszínház tulajdonosát képviselik. Igaz, hogy a bábszínház tulajdonosa írja a színjáték szabályait, cinkelt lapokkal játszik. Mi is.
Ezért meg kell teremtenünk a mátrixon kívüli saját figuránkat, és saját forgatókönyvünket. Olyan gondolatokkal, érzésekkel felfegyverkezve ami szokatlan a mátrixban. Vissza kell jutni a mátrix forrásához. Oda, ahonnan az egész ötlet, a struktúra ered. Csak az eredet pontjából érthetjük meg, milyen tettekre van szükség, hogy jól járjunk, és jó eredményre jussunk.

Kiegészítő információk