A légzés ajándéka

Az energialégzés gyakorlatokkal különleges változó tudatállapotba juthatunk. Egyenesen le tudjuk olvasni a test, sejtek, szervek információit. A különleges kapcsolat hatására elindulnak a testünkben az önszabályozó öngyógyító regeneráló folyamatok.Tudatosan átalakíthatjuk a testünk formáját, fejleszthetjük az izom csoportokat, a bennünk lévő különleges lelki képességeket.
Más oldalról, ebben az állapotban kapcsolatot építhetünk a külső rendszerekkel, a különleges finom struktúrákkal, intelligenciákkal.
Fontos, hogy maximálisan semlegesítsük az egót.
Szükséges a testi megszokásból kilépni, egyfajta energia mintával a személyiség struktúrát a fej fölé kiemelve, a felsőbb struktúrákhoz kapcsolódva.

Szent Pál Korintusiakhoz írt első levelében írja, a testen kívül tudunk eredeti kapcsolatot alakítani a szellemi világgal,
1Kor 2.14
A testi ember nem fogja fel, ami az Isten Lelkéből ered. Balgaságnak tartja, s nem képes megérteni, mert lelkileg kellene megítélnie.

Sokat segít ebben a kommunikációban az okos ima. Az energiaszintünk emelkedik, másrészt érzelmi, mentális csatornát építhetünk általa az egónktól mentes szellemi világgal. Ezzel a kapcsolattal összehangolhatjuk az életünket, a tevékenységünket, a családi viszonyainkat, a felső struktúrákkal, aminek jó hatása van ránk.

Kiegészítő információk