Energiaszint emelés és légzés

Amikor kevés az energiánk tudat alatt ez veszélyt jelent. Közelében vagyunk a veszteségnek, a pusztulásnak. Nyugtalanná, idegessé válunk, panaszkodunk. Veszélyben érezzük magunkat, bármi történik velünk, úgy érezzük, semmi sem jó.
A légzés gyakorlatok után, kis lépésben emelkedik az energiaszintünk, felfelé ível, belső öröm, és nyugalom születik bennünk. Ezt irány több biztonságot, még több nyugalmat ad. A félelmeink, szorongásaink, feszültségeink oldódnak, egyre fogynak.
Amikor tovább haladunk az energiaszint növelésével, egész testünk sugárzik az örömtől a reménytől, és a jóindulattól. A társaságunkat keresik egyre többen. Kapcsolataink javulnak, újakra teszünk szert. Ez pozitív hatással van ránk is a többiekre.
Mindenki megérzi rajtunk, hogy nem a pusztulás, hanem az élet a boldogság felé tartunk. Ezért amikor az intenzív légzéssel kezdünk foglalkozni gördülékenyebben, jobban mennek a dolgaink, javulnak a kapcsolataink az üzleti életben, tevékenységi körünkben.
Úgy érezzük, indul a tavasz a régi dolgok lejártak, az életünk szépen kinyílik, kizöldül, kivirágzik, minden felfrissül. Törekedjünk arra, hogy ez minél tovább tartson, ne hagyjuk abba a légzés gyakorlatokat.
Fontos, hogy megszilárdítsuk az eredményeinket.

Kiegészítő információk