Az újjászületés az élet modellje.

 

 

A gyermeket fogantatása előtt szülei közösen tervezik. Először megszületik a döntés, ezt követi a hormonális rendszer változása, ami felkészíti a testet a fogantatáshoz. A fogantatáson keresztül virtuális információk kapcsolódnak az emberi testbe generációs és reinkarnációs programokként, és küldetés érkezik a szellemi világból. Ezek az egymástól különböző információk más és más irányból, helyről származnak, egy életen keresztül megnyilvánulnak.
A fizikai test fejlődése kockázatos. Gondoljunk bele! Jó időben és jó helyen kell megszületni, időben kell elkezdeni tanulni, nem túl korán, nem túl későn. Rá kell találni a partnerünkre, hogy családot teremtsünk, és beteljesítsük a saját családi programunkat. Időben észre kell venni, mi az életünk fő célja, és meg tudjuk magunkat valósítani.
Az újjászületés az élet modellje. Az újjászületésnek különleges ritmusa van, illeszkedik életünk útelágazásaihoz, választásaihoz. Szinkronizálni lehet vele az életünket, segít elfogadni a változásokat, az újat, és elengedni a múltat. Tanít, nem csak okosabbak, hanem bölcsebbek leszünk. Mindent, amire szükségünk van, megtalálunk benne. A szeretetet, bátorságot, az erőt, a gyengédséget, a rugalmasságot és határozottságot.

Kiegészítő információk